Product details

Commercial name Ornisol
Authorization number 130212
Authorization status Valida
Authorization date 12-11-2013
Authorization valid date nelimitata
Active substance norfloxacin
Target species porumbei care nu sunt destinaţi consumului uman
Therapeutical action Porumbei care nu sunt destinaţi consumului uman În tratamentul infecţiilor respiratorii specifice porumbeilor (nas murdar, ochi umezi, secreţii nazale şi orale).
Therapeutic group Antibiotice
Pharmaceutical form soluţie orală
Packaging flacoane x 50 ml; 100 ml
Withdrawal period Nu este cazul.
Manufacturer BELGICA DE WEERD B.V., Țările de Jos
Licence owner BELGICA DE WEERD B.V., Țările de Jos
Romanian responsible company BELGICA DE WEERD SRL
Link to prospectus click aici pentru a vizualiza prospectul
Link to authorization
Notes
Release Mode Cu prescripţie
Authorization variations

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Variation No. Date Variation type Description
5 27-10-2023 B.24, B.21, B.20, A.1.a Înlocuirea sau adăugarea unui producător responsabil cu eliberarea seriilor, inclusiv controlul seriilor sau testarea unui produs finit nesteril (din FLORIS VETERINAIRE PRODUCTEN – Țările de Jos în BELGICA DE WEERD – Țările de Jos); înlocuirea sau adăugarea unui loc secundar de ambalare pentru un produs finit; înlocuirea sau adăugarea unui loc principal de ambalare pentru un produs nesteril și modificarea denumirii sau a adresei sau a datelor de contact ale deținătorului autorizației de comercializare.
4 27-10-2023 F.II.b.1.c Înlocuirea sau adăugarea unui loc de producție pentru o parte sau pentru tot procesul de fabricație al produsului finit.
3 04-07-2023 C.2 Modificări ale părții din dosar referitoare la siguranța, eficacitate și farmacovigilența: modificari în Rezumatul caracteristicilor produsului (RCP), etichetare si prospect, destinate să pună în aplicare rezultatul unei proceduri de sesizare a interesului Uniunii în conformitate cu articolul 83 din Regulamentul (UE) 2019/6.
2 05-05-2020 IB/C.II.6.b Schimbări la nivelul etichetării sau a prospectului care nu au legătură cu rezumatul caracteristicilor produsului.
1 29-07-2015 IA/A.1 Schimbarea denumirii și adresei deținătorului Autorizației de Comercializare din PHARMA BELGICA de WEERD în BELGICA DE WEERD.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Authorizations history
Commercial name Authorization number Authorization date Authorization valid date Authorization status
Ornisol 080026 23-04-2008 23-04-2013 Expirata