Product details

Commercial name Ketodolor 100 mg/ml
Authorization number 180175
Authorization status Valida
Authorization date 20-11-2018
Authorization valid date nelimitata
Active substance ketoprofen
Target species bovine, cabaline, porcine
Therapeutical action Cabaline - reducerea inflamaţiei şi durerii asociate afecţiunilor musculo-scheletice; reducerea durerii viscerale asociate colicilor. Bovine - reducerea durerii (de ex., de la traume prin presiune) care rezultă din pareza de parturiţie; reducerea febrei şi durerii asociate cu boala respiratorie bacteriană atunci când este utilizat în combinaţie cu terapia antimicrobiană după caz; în asociere cu terapia antimicrobiană, îmbunătăţirea ratei de recuperare în mastita clinică acută, inclusiv în mastita acută cu endotoxine, cauzată de microorganismele Gram negative; ameliorarea durerii asociate cu edemul ugerului ce urmează dupa fătare; reducerea durerii asociate șchiopătatului. Porcine - reducerea febrei şi frecvenţei respiratorii asociate cu bolile respiratorii bacteriene sau virale atunci când este utilizat în asociere cu terapia antimicrobiană după caz; tratamentul de sustinere al sindromului mastită-metrită-agalaxie la scroafe, în asociere cu terapia antimicrobiană după caz.
Therapeutic group Alte medicamente
Pharmaceutical form soluţie injectabilă
Packaging flacon x 50 ml, 100 ml
Withdrawal period Carne și organe: bovine - 1 zi (adm. i.v.) și 4 zile (adm. i.m.), porcine - 4 zile, cabaline - 1 zi. Lapte: bovine - 0 ore, cabaline - nu este autorizată utilizarea la animale în lactație care produc lapte pentru consumul uman.
Manufacturer PRODULAB PHARMA B.V., Țările de Jos
Licence owner LE VET BEHEER B.V., Țările de Jos
Romanian responsible company _N/A
Link to prospectus click aici pentru a vizualiza prospectul
Link to authorization
Notes Autorizat prin DCP.
Release Mode Cu prescripţie
Authorization variations

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Variation No. Date Variation type Description
2 11-07-2022 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
1 05-11-2019 IB/C.II.7.b Introducerea unui nou sistem de farmacovigilenţă.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Authorizations history
Commercial name Authorization number Authorization date Authorization valid date Authorization status
Ketodolor 100 mg/ml 150273 23-06-2015 23-06-2020 Anulata