Product details

Commercial name Denagard 45%
Authorization number 190007
Authorization status Retrasa
Authorization date 14-01-2019
Authorization valid date nelimitata
Active substance tiamulin hidrogen fumarat
Target species păsări, porcine
Therapeutical action Porci, găini (broiler, tineret de înlocuire, găini ouătoare/găini pentru reproducţie), curcani (creştere şi reproducţie) Porci - pentru tratamentul dizenteriei, tratamentul şi prevenirea (în efectivele în care diagnosticul a fost confirmat) spirochetozei colonului și a enteropatiei proliferative. Ca adjuvant în tratamentul complexului bolilor respiratorii porcine (CBRP). Pentru tratamentul pleuropneumoniei. Găini - prevenirea (în efectivele în care diagnosticul a fost confirmat) și tratamentul bolii cronice respiratorii (BCR) şi aerosaculitelor. Curci - prevenirea (în efectivele în care diagnosticul a fost confirmat) și tratamentul sinuzitelor şi aerosaculitelor.
Therapeutic group Antibiotice
Pharmaceutical form granule hidrosolubile
Packaging plicuri x 55,6 g; 111,2 g; pungi x 1112 g; 5 kg; 25 kg
Withdrawal period Carne şi organe: găini - 2 zile. Ouă: 0 zile. Carne şi organe: curci - 4 zile. Nu este autorizată utilizarea la curcile care produc ouă pentru consum uman. Carne şi organe: porci - 2 zile (max. 10 mg THF/kg greutate corporală), 5 zile (până la 20 mg THF/kg greutate corporală).
Manufacturer ELANCO FRANCE S.A.S., Franța
Licence owner ELANCO GmbH, Germania
Romanian responsible company BIOMEDIAL REGULATORY SRL
Link to prospectus click aici pentru a vizualiza prospectul
Link to authorization
Notes Autorizaţie de Comercializare emisă în urma unui transfer de autorizaţie. Autorizatie de Comercializare retrasă din 12.09.2019, la solicitarea deținătorului autorizatiei de comercializare.
Release Mode Cu prescripţie
Authorization variations

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Variation No. Date Variation type Description
1 19-08-2019 IA/C.I.9.d Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Authorizations history
Commercial name Authorization number Authorization date Authorization valid date Authorization status
Denagard 45% 170051 08-02-2017 31-12-9999 Anulata