Product details

Commercial name Florcrid inj.
Authorization number 190035
Authorization status Valida
Authorization date 21-02-2019
Authorization valid date nelimitata
Active substance florfenicol
Target species bovine, porcine
Therapeutical action Bovine: tratamentul preventiv (in efectivele in care diagnosticul a fost confirmat) si curativ al infectiilor aparatului respirator produse de Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida si Histophilus somni. Porcine: tratamentul infectiilor respiratorii acute produse de Actinobacillus pleuropneumoniae si Pasteurella multocida.
Therapeutic group Antibiotice
Pharmaceutical form soluţie injectabilă
Packaging flacon x 50, 100, 250, 500 ml
Withdrawal period Bovine (carne si organe): 30 zile (administrare intramusculara) 44 zile ( administrare subcutanata). Porcine (carne si organe): 18 zile Nu este autorizata utilizarea produsului la animalele care produc lapte pentru consum uman.
Manufacturer CRIDA PHARM S.R.L., România
Licence owner CRIDA PHARM S.R.L., România
Romanian responsible company CRIDA PHARM S.R.L.
Link to prospectus click aici pentru a vizualiza prospectul
Link to authorization
Notes
Release Mode Cu prescripţie
Authorization variations

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Variation No. Date Variation type Description
2 22-06-2023 C.2 Modificări ale părții din dosar referitoare la siguranța, eficacitate și farmacovigilența: modificari în Rezumatul caracteristicilor produsului (RCP), etichetare si prospect, destinate să pună în aplicare rezultatul unei proceduri de sesizare a interesului Uniunii în conformitate cu articolul 83 din Regulamentul (UE) 2019/6.
1 22-02-2019 II/B.I.a.1.b, IA/A.7 Introducerea unui producător al substanţei active, pe baza unui DSSA și eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Authorizations history
Commercial name Authorization number Authorization date Authorization valid date Authorization status
Florcrid inj. 130122 12-07-2013 12-07-2018 Expirata