Product details

Commercial name Ivercen 10 mg/ml
Authorization number 190059
Authorization status Anulata
Authorization date 20-03-2019
Authorization valid date 20-03-2024
Active substance ivermectină
Target species bovine, ovine, porcine
Therapeutical action Bovine - în tratamentul infestaţiilor cu nematode gatrointestinale şi pulmonare, paraziţi cu localizare oculară, miaze, acarieni şi păduchi. Ovine - în tratamentul infestaţiilor cu nematode gatrointestinale şi pulmonare, acarienii râiei şi tăuni. Porcine - în tratamentul infestaţiilor cu nematode gatrointestinale şi pulmonare, păduchi şi acarienii râiei.
Therapeutic group Antiparazitare
Pharmaceutical form soluţie injectabilă
Packaging flacon x 50 ml, 250 ml, 500 ml
Withdrawal period Carne şi organe: bovine - 49 zile, ovine - 42 zile, porcine - 28 zile. Nu se utilizează în perioada de lactaţie la vacile care produc lapte pentru consum uman. A nu se utiliza la vacile de lapte, inclusiv juninci gestante, cu 60 de zile înainte de fătare. Nu se utilizează la ovinele care produc lapte pentru consum uman. A nu se utiliza la ovinele care sunt destinate să producă lapte pentru consum uman timp de 60 de zile de la fătare.
Manufacturer CENAVISA
Licence owner VETERIN DISTRIBUTION SRL, România
Romanian responsible company VETERIN DISTRIBUTION SRL
Link to prospectus click aici pentru a vizualiza prospectul
Link to authorization
Notes Autorizație de import paralel anulată, întrucât nu sunt respectate prevederile Regulamentului (UE) 2019/6. Produsul mai poate fi comercializat și utilizat în România până la data de 31 decembrie 2023. Autorizaţie de import paralel (produsul din ţara de origine: IVERCEN 10 mg/ml al firmei CENAVISA - Spania; produsul de referinţă din România: BIOMECTIN 1% al firmei VETOQUINOL BIOWET SP. - Polonia).
Release Mode Cu prescripţie


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Authorizations history
Commercial name Authorization number Authorization date Authorization valid date Authorization status
Ivercen 10 mg/ml 140195 09-09-2014 09-09-2019 Anulata