Product details

Commercial name Enroflox inj 50 mg/ml
Authorization number 190148
Authorization status Valida
Authorization date 11-06-2019
Authorization valid date nelimitata
Active substance enrofloxacină
Target species bovine, câini, caprine, ovine, porcine
Therapeutical action Bovine: afectiuni ale tractului gastrointestinal si aparatului respirator, cauzate de bacterii ( enterite si septicemii cauzate de E.Coli, pasteureloza, salmoneloza, stafilococii, micoplasmoza) si infectii secundare in afectiunile virale. Ovine si caprine: afectiuni ale tractului gastrointestinal si aparatului respirator si alte boli infectioase cauzate de bacterii sensibile la enrofloxacina ( pasteureloze, colibaciloze, clostridioze, mastite acute si gangrenoase, salmoneloze, micoplasmoze). Porcine: afectiuni ale tractului gastrointestinal si aparatului respirator cauzate de bacterii sensibile la enrofloxacina (pasteureloza , pneumonie enzootica, bronhopneumonie bacteriana, enterite si septicemii cauzate de E.coli, salmoneloza, sindrom MMA, rinita atrofica). Caini: infectii bacteriene, inclusiv infectii diseminate gastrointestinale, respiratorii si genito-urinare, plagi infectate si infectii ale canalului auditiv extern.
Therapeutic group Chimioterapice
Pharmaceutical form soluţie injectabilă
Packaging flacon x 50, 100, 250 ml
Withdrawal period Carne si organe: bovine - 5 zile (i.v.) si 12 zile (s.c.), ovine - 4 zile, caprine - 6 zile, porci - 13 zile. Lapte: bovine - nu este autorizată utilizarea la animalele care produc lapte pentru consum uman; ovine - 3 zile, caprine - 4 zile.
Manufacturer CRIDA PHARM S.R.L., România
Licence owner CRIDA PHARM S.R.L., România
Romanian responsible company CRIDA PHARM S.R.L.
Link to prospectus click aici pentru a vizualiza prospectul
Link to authorization
Notes
Release Mode Cu prescripţie
Authorization variations

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Variation No. Date Variation type Description
1 24-06-2019 IA/B.III.1.a.1 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Authorizations history
Commercial name Authorization number Authorization date Authorization valid date Authorization status
Enroflox inj. 5% 130119 12-07-2013 12-07-2018 Expirata