Product details

Commercial name Lincomix inj.
Authorization number 190156
Authorization status Valida
Authorization date 13-06-2019
Authorization valid date nelimitata
Active substance lincomicină clorhidrat
Target species câini, pisici, porcine
Therapeutical action Caini si pisici: in tratamentul infectiilor cauzate de germeni Gram pozitivi sensibili la lincomicina (streptococi si stafilococi) si germeni Gram negativi anaerobi (Bacteroides spp sau Fusobacterium spp.) In tonsilite, laringite si alte infectii ale tractului respirator superior. In abcese, rani infectate, dermatite purulente, in septicemie atunci cand aceste afectiuni sunt determinate de germeni sensibili la lincomicina. Porcine: in tratamentul infectiilor cauzate de germeni Gram pozitivi sensibili la lincomicina (streptococi si stafilococi) si germeni Gram negativi anaerobi ( Serpulina (Treponema) hyodysenteriae, Bacteroides spp., Fusobacterium spp. si Mycoplasma spp.) Este recomandat in tratamentul dizenteriei suine, pneumoniei enzootice, artritelor septice, abcese ale ongloanelor produse de stafilococi, streptococi, Erysipelothrix spp. si Mycoplasma spp. sensibile la lincomicina.
Therapeutic group Antibiotice
Pharmaceutical form soluţie injectabilă
Packaging flacon x 50, 100, 250 ml
Withdrawal period Carne si organe: porcine - 3 zile.
Manufacturer CRIDA PHARM S.R.L., România
Licence owner CRIDA PHARM S.R.L., România
Romanian responsible company CRIDA PHARM S.R.L.
Link to prospectus click aici pentru a vizualiza prospectul
Link to authorization
Notes
Release Mode Cu prescripţie
Authorization variations

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Variation No. Date Variation type Description
1 18-06-2019 IA/A.7, IA/B.III.1.a.3 Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient și prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activă.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Authorizations history
Commercial name Authorization number Authorization date Authorization valid date Authorization status
Lincomix 10% inj. 130121 12-07-2013 12-07-2018 Expirata