Product details

Commercial name Castralgin
Authorization number 190330
Authorization status Anulata
Authorization date 18-12-2019
Authorization valid date 18-12-2024
Active substance metamizol sodic monohidrat
Target species bovine, cabaline, câini, porcine
Therapeutical action Bovine, viței, cai, mânji - Pentru ameliorarea durerii provocate de colici și a durerii cauzate de spasme în organele interne; pentru tratamentul serozitei și al tenosinovitei, al inflamației articulațiilor și mușchilor, al artritei acute și cronice; pentru tratamentul bolilor asociate cu febra și/sau inflamația. Porcine - pentru ameliorarea durerii provocate de colici și a durerii cauzate de spasme în organele interne; pentru tratamentul serozitei și al tenosinovitei, al inflamației articulațiilor și mușchilor, al artritei acute și cronice; pentru tratamentul bolilor asociate cu febra și/sau inflamația, precum sindromul mastită-metrită-agalactie (MMA). Câini - pentru ameliorarea durerii provocate de colici și a durerii cauzate de spasme și de obstrucția esofagiană; pentru tratamentul serozitei și al tenosinovitei, al inflamației articulațiilor și mușchilor, al artritei acute și cronice; pentru tratamentul bolilor asociate cu febra și/sau inflamația.
Therapeutic group Alte medicamente
Pharmaceutical form soluţie injectabilă
Packaging flacon x 100 ml
Withdrawal period Carne şi organe : bovine - 20 zile, viței - 28 zile, porcine - 17 zile, cai și mânji - 12 zile. Nu este autorizată utilizarea la animale care produc lapte pentru consum uman.
Manufacturer INTERCHEMIE WERKEN "DE ADELAAR" EESTI AS, Estonia
Licence owner VET DIAGNOSTIC SRL, Romania
Romanian responsible company VET DIAGNOSTIC SRL
Link to prospectus click aici pentru a vizualiza prospectul
Link to authorization
Notes Autorizație de import paralel anulată, întrucât nu sunt respectate prevederile Regulamentului (UE) 2019/6. Produsul mai poate fi comercializat și utilizat în România până la data de 31 decembrie 2023. Autorizaţie de import paralel (produsul din ţara de origine: CASTRALGIN al firmei INTERCHEMIE WERKEN ”DE ADELAAR” EESTI AS - Estonia; produsul de referinţă din România: VETALGIN al firmei INTERVET - Olanda).
Release Mode Cu prescripţie