Detalii produs

Denumire comercială Enrocin 100 mg/ml
Număr autorizaţie 130141
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 31-07-2013
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă enrofloxacină
Specii ţintă păsări
Acţiune terapeutică Găini şi curcani In tratamentul infecţiilor respiratorii, intestinale şi sistemice cauzate de microorganisme sensibile la enrofloxacină. Indicaţiile majore includ: boala respiratorie cronică (Mycoplasma gallisepticum, E.coli); aerosaculita (Mycoplasma meleagridis); sinovite infecţioase (Mycoplasma synoviae); salmoneloze (Salmonella spp); holera aviară (Pasteurella multocida); Bordetelioza curcilor (Bordetella avium); coriza infecţioasă (Haemophilus paragallinarum); rujet (Erysipelothrix rhusiopathiae); stafilococii (Staphylococcus aureus); chlamidioza (Chlamydia psittaci.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică soluţie orală
Prezentare flacoane x 50 ml; 1000 ml
Perioada de aşteptare Carne si organe: pui - 7 zile, curcani - 13 zile. Nu este autorizat pentru utilizarea la păsări care produc ouă pentru consum uman. Nu se administrează la păsările de înlocuire cu 14 zile înainte de începerea perioadei de ouat.
Firma producătoare / Eliberator serie LAVET PHARMACEUTICALS Ltd., Ungaria
Detinator licenţa LAVET PHARMACEUTICALS Ltd., Ungaria
Firma responsabilă din România PHYLAXIA PHARMAROM SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
5 25-10-2023 F.II.e.1.b.1 Sistem de inchidere a containerului – schimbare a ambalajului primar al produsului finit.
4 28-05-2021 IA/B.III.2.b, 2 x IA/B.III.1.a.3, IA/B.II.d.2.a Schimbare pentru realizarea conformității cu Farmacopeea Europeană sau cu o farmacopee națională a unui stat membru; prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă active și schimbarea procedurii de testare a produsului finit.
3 27-07-2018 IA/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii.
2 30-03-2017 IA/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii.
1 16-12-2015 IA/B.II.e.4.a Schimbarea formei sau dimensiunilor recipientului sau a sistemului de închidere (ambalajul direct).


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Enrocin 10% oral solution 070008 19-01-2007 19-01-2012 Expirata

Login