Detalii produs

Denumire comercială Ornisol
Număr autorizaţie 130212
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 12-11-2013
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă norfloxacin
Specii ţintă porumbei care nu sunt destinaţi consumului uman
Acţiune terapeutică Porumbei care nu sunt destinaţi consumului uman În tratamentul infecţiilor respiratorii specifice porumbeilor (nas murdar, ochi umezi, secreţii nazale şi orale).
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică soluţie orală
Prezentare flacoane x 50 ml; 100 ml
Perioada de aşteptare Nu este cazul.
Firma producătoare / Eliberator serie BELGICA DE WEERD B.V., Țările de Jos
Detinator licenţa BELGICA DE WEERD B.V., Țările de Jos
Firma responsabilă din România BELGICA DE WEERD SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
5 27-10-2023 B.24, B.21, B.20, A.1.a Înlocuirea sau adăugarea unui producător responsabil cu eliberarea seriilor, inclusiv controlul seriilor sau testarea unui produs finit nesteril (din FLORIS VETERINAIRE PRODUCTEN – Țările de Jos în BELGICA DE WEERD – Țările de Jos); înlocuirea sau adăugarea unui loc secundar de ambalare pentru un produs finit; înlocuirea sau adăugarea unui loc principal de ambalare pentru un produs nesteril și modificarea denumirii sau a adresei sau a datelor de contact ale deținătorului autorizației de comercializare.
4 27-10-2023 F.II.b.1.c Înlocuirea sau adăugarea unui loc de producție pentru o parte sau pentru tot procesul de fabricație al produsului finit.
3 04-07-2023 C.2 Modificări ale părții din dosar referitoare la siguranța, eficacitate și farmacovigilența: modificari în Rezumatul caracteristicilor produsului (RCP), etichetare si prospect, destinate să pună în aplicare rezultatul unei proceduri de sesizare a interesului Uniunii în conformitate cu articolul 83 din Regulamentul (UE) 2019/6.
2 05-05-2020 IB/C.II.6.b Schimbări la nivelul etichetării sau a prospectului care nu au legătură cu rezumatul caracteristicilor produsului.
1 29-07-2015 IA/A.1 Schimbarea denumirii și adresei deținătorului Autorizației de Comercializare din PHARMA BELGICA de WEERD în BELGICA DE WEERD.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Ornisol 080026 23-04-2008 23-04-2013 Expirata

Login