Detalii produs

Denumire comercială Tilozina FP - soluție injectabilă
Număr autorizaţie 140102
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 19-05-2014
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă tilozină tartrat
Specii ţintă bovine, câini, caprine, ovine, păsări, pisici, porcine
Acţiune terapeutică Bovine, ovine, caprine, suine, câini, pisici, găini adulte În tratamentul infecţiilor aparatului respirator, digestiv şi genito-urinar, artrite, poliserozite, infecţii secundare asociate bolilor virale sau infecţiilor post-operatorii, otite. Se recomandă în tratamentul unor boli specifice, cum sunt: dizenteria şi pneumonia enzootică a porcilor; metrite, mastite şi infecţii respiratorii la bovine; forme acute de agalaxie contagioasă, pleuropneumonie la ovine şi caprine; leptospiroze; infecţii respiratorii, aerosaculite la găini adulte.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 20 ml, 50 ml, 100 ml
Perioada de aşteptare Carne şi organe: bovine, caprine, suine - 8 zile, ovine - 42 zile, găini adulte - 5 zile. Lapte: bovine, caprine - 4 zile, ovine - 108 ore. Nu se utilizează la păsările ale căror ouă sunt destinate consumului uman.
Firma producătoare / Eliberator serie PASTEUR - FILIALA FILIPEŞTI, România
Detinator licenţa PASTEUR - FILIALA FILIPEŞTI, România
Firma responsabilă din România PASTEUR - FILIALA FILIPEŞTI
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
6 20-03-2024 F.III.1.a.z Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană.
5 10-02-2022 IA/A.1, IA/A.5.a Schimbarea denumirii și/sau adresei deținătorului autorizației de comercializare și a producătorului/ importatorului produsului finit, inclusiv locul de eliberare a loturilor din PASTEUR FILIALA FILIPESTI SRL în PASTEUR FILIALA FILIPESTI SA.
4 07-01-2020 IA/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii (modificarea perioadei de așteptare pentru carne și organe de ovine de la 8 zile la 42 zile și pentru lapte de ovine de la 4 zile la 108 ore).
3 07-08-2018 IA/A.7, IA/B.III.1.a.1 Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient și prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
2 04-07-2016 IA/A.7 Eliminarea unor producători de substanță activă.
1 29-05-2014 IB/A.2.b. Schimbarea denumirii produsului din TILOZINA în TILOZINA FP.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Tilozina 070275 28-08-2007 28-08-2012 Expirata

Login