Detalii produs

Denumire comercială Santiola 50 mg/ml
Număr autorizaţie 170281
Status autorizaţie Retrasa
Data emiterii autorizaţiei 27-12-2017
Autorizaţie validă pâna la 27-12-2022
Substanţa activă closantel sodic dihidrat
Specii ţintă bovine, ovine
Acţiune terapeutică Bovine și ovine Tratamentul infestațiilor cu trematode, nematode gastrointestinale și artropode sensibile la closantel.
Grupa terapeutică Antiparazitare
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 250 ml
Perioada de aşteptare Carne și organe: bovine - 77 zile, ovine 107 zile. Produsul nu este autorizat pentru utilizare la bovinele care produc lapte destinat consumului uman, inclusiv in perioada de repaus mamar. Nu utilizati in ultimul trimestrud e gestatie la juninci care sunt destinate productiei de lapte pentru consumul uman. Nu este autorizat pentru utilizarea la oi care produc lapte pentru consum uman, inclusiv în perioada de repaus mamar. A nu se utiliza în anul dinaintea primei fătări la oile destinate producți
Firma producătoare / Eliberator serie KRKA d.d., Slovenia
Detinator licenţa KRKA d.d., Slovenia
Firma responsabilă din România KRKA ROMANIA
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizatie de Comercializare retrasă din 20.05.2020, la solicitarea deținătorului autorizatiei de comercializare. Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
1 20-08-2019 IA/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii (modificarea perioadei de așteptare pentru carne și organe pentru ovine de la 77 zile la 107 zile și modificarea perioadei de așteptare pentru lapte).

Login