Detalii produs

Denumire comercială Soludox 500 mg/g
Număr autorizaţie 180018
Status autorizaţie Expirata
Data emiterii autorizaţiei 13-02-2018
Autorizaţie validă pâna la 13-02-2023
Substanţa activă doxiciclină hiclat
Specii ţintă păsări, porcine
Acţiune terapeutică Porcine - tratamentul semnelor clinice asociate bolii respiratorii porcine cauzată de microorganisme susceptibile la doxiciclină. Găini (broileri, puicuțe de înlocuire, pui de reproducție) - în cazul prezenței bolii clinice în efectivul de păsări, pentru a reduce mortalitatea, morbiditatea, semnele clinice pentru a reduce leziunile datorate pasteurelozei sau pentru a reduce morbiditatea și leziunile datorate infecțiilor respiratorii cauzate de ORT.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică pulbere pentru administrare în apa de băut
Prezentare pungi x 100 g, 250 g, 500 g, 1 kg
Perioada de aşteptare Carne și organe: porcine - 4 zile, găini (pui de găină) - 3 zile, după o doză de 10 mg/kg g.c. timp de 4 zile și 9 zile după o doză de 20 mg/kg g.c. timp de 4 zile. Ouă: nu este autorizată utilizarea la găinile ouătoare care produc ouă pentru consumul uman. Nu se utilizează în interval de 4 săptămâni de la începutul perioadei de ouat.
Firma producătoare / Eliberator serie EUROVET ANIMAL HEALTH BV, Olanda
Detinator licenţa EUROVET ANIMAL HEALTH BV, Olanda
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin MRP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
3 09-04-2020 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
2 28-08-2019 IA/B.II.d.1.a, IA/B.III.1.a.2, IA/C.I.9.c Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit; prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa și modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
1 24-04-2019 IA/C.I.9.a Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Soludox 500 mg/g 230025 10-02-2023 31-12-9999 Valida

Login