STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Avishield ND B1
Număr autorizaţie 180063
Status autorizaţie Expirata
Data emiterii autorizaţiei 12-04-2018
Autorizaţie validă pâna la 12-04-2023
Substanţa activă virus viu, lentogen al bolii de Newcastle, tulpina Hitchner B1
Specii ţintă păsări
Acţiune terapeutică Găini (pui pentru reproducție de carne și vitoare găini ouătoare/de reproducere) Pentru imunizarea activă în vederea reducerii mortalității și semnelor clinice datorate infecției cu virusul bolii de Newcastle.
Grupa terapeutică Produse biologice
Forma farmaceutică liofilizat pentru utilizare ca suspensie oculo-nazală/sau în apa de băut
Prezentare flacon x 1000, 2500, 5000 doze
Perioada de aşteptare 0 zile
Firma producătoare / Eliberator serie GENERA INC., Croația
Detinator licenţa GENERA INC., Croația
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP. Conform legislației naționale în vigoare nu este permisă administrarea vaccinului în apa de băut.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
5 18-05-2022 IA/B.III.1.b.3, IB/B.I.b.2.e Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă active și schimbarea procedurii de testare a unei substanţe active sau a unei materii prime/a unui reactiv/a unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active.
4 17-02-2022 IA/B.I.b.1.d, 2 x IB/B.I.b.2.e, II/B.II.d.1.f Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor unei substanţe active, materii prime/substanţe intermediare/ale unui reactiv utilizat în procesul de fabricaţie a substanţei active; schimbarea procedurii de testare a unei substanţe active sau a unei materii prime/a unui reactiv/a unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active și schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit.
3 04-08-2021 IB/B.II.d.2.d Schimbarea procedurii de testare a produsului finit.
2 23-03-2020 IA/A.7, IA/B.I.b.1.d, IA/B.II.e.7.b Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient; schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor unei substanţe active, materii prime/substanţe intermediare/ale unui reactiv utilizat în procesul de fabricaţie a substanţei active și schimbarea furnizorului componentelor sau dispozitivelor ambalajului.
1 16-04-2019 IA/C.I.9.a Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Avishield ND B1 230076 11-04-2023 31-12-9999 Valida

Login