Detalii produs

Denumire comercială Vetmulin 125 mg/ml, soluție pentru utilizare în apa de băut
Număr autorizaţie 190248
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 10-10-2019
Autorizaţie validă pâna la 10-10-2024
Substanţa activă tiamulin hidrogen fumarat
Specii ţintă păsări, porcine
Acţiune terapeutică Porci - Pentru tratamentul dizenteriei, pneumoniei enzootice și reducerea leziunilor cauzate de Mycoplasma hyopneumoniae sensibilă la tiamulin. Pui de găină (găini ouătoare) - Tratamentul și metafilaxia bolii respiratorii cronice cauzată de Mycoplasma gallisepticum și aerosaculitelor și sinovitei infecțioase.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică soluţie pentru administrare în apa de băut
Prezentare flacon x 1 litru, bidon x 5 litri
Perioada de aşteptare Carne și organe: porci - 2 zile (8,8 mg tiamulin hidrogen fumarat/kg g.c., echivalentul a 7 ml produs/100 kg g.c.) și 4 zile (20 mg tiamulin hidrogen fumarat/kg g.c., echivalentul a 16 ml produs/100 kg g.c.), pui de găină (găini ouătoare) - 2 zile. Ouă: 0 zile.
Firma producătoare / Eliberator serie BIOVET JOINT STOCK CO., Bulgaria
Detinator licenţa HUVEPHARMA NV, Belgia
Firma responsabilă din România ALTIUS SA
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
4 09-12-2021 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
3 09-12-2021 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
2 09-12-2021 IB/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
1 09-12-2021 IA/B.III.1.a.2, IA/B.III.1.a.3 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.

Login