Detalii produs

Denumire comercială Castralgin
Număr autorizaţie 190330
Status autorizaţie Anulata
Data emiterii autorizaţiei 18-12-2019
Autorizaţie validă pâna la 18-12-2024
Substanţa activă metamizol sodic monohidrat
Specii ţintă bovine, cabaline, câini, porcine
Acţiune terapeutică Bovine, viței, cai, mânji - Pentru ameliorarea durerii provocate de colici și a durerii cauzate de spasme în organele interne; pentru tratamentul serozitei și al tenosinovitei, al inflamației articulațiilor și mușchilor, al artritei acute și cronice; pentru tratamentul bolilor asociate cu febra și/sau inflamația. Porcine - pentru ameliorarea durerii provocate de colici și a durerii cauzate de spasme în organele interne; pentru tratamentul serozitei și al tenosinovitei, al inflamației articulațiilor și mușchilor, al artritei acute și cronice; pentru tratamentul bolilor asociate cu febra și/sau inflamația, precum sindromul mastită-metrită-agalactie (MMA). Câini - pentru ameliorarea durerii provocate de colici și a durerii cauzate de spasme și de obstrucția esofagiană; pentru tratamentul serozitei și al tenosinovitei, al inflamației articulațiilor și mușchilor, al artritei acute și cronice; pentru tratamentul bolilor asociate cu febra și/sau inflamația.
Grupa terapeutică Alte medicamente
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 100 ml
Perioada de aşteptare Carne şi organe : bovine - 20 zile, viței - 28 zile, porcine - 17 zile, cai și mânji - 12 zile. Nu este autorizată utilizarea la animale care produc lapte pentru consum uman.
Firma producătoare / Eliberator serie INTERCHEMIE WERKEN "DE ADELAAR" EESTI AS, Estonia
Detinator licenţa VET DIAGNOSTIC SRL, Romania
Firma responsabilă din România VET DIAGNOSTIC SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizație de import paralel anulată, întrucât nu sunt respectate prevederile Regulamentului (UE) 2019/6. Produsul mai poate fi comercializat și utilizat în România până la data de 31 decembrie 2023. Autorizaţie de import paralel (produsul din ţara de origine: CASTRALGIN al firmei INTERCHEMIE WERKEN ”DE ADELAAR” EESTI AS - Estonia; produsul de referinţă din România: VETALGIN al firmei INTERVET - Olanda).
Mod eliberare Cu prescripţie

Login