HomeShow

http://www.icbmv.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/icbmv100gk-is-108.jpglink
http://www.icbmv.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/icbmv8gk-is-108.jpglink
http://www.icbmv.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/icbmv10gk-is-108.jpglink
http://www.icbmv.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/icbmv102gk-is-108.jpglink
http://www.icbmv.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/icbmv9gk-is-108.jpglink
http://www.icbmv.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/icbmv11gk-is-108.giflink
http://www.icbmv.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/icbmv12gk-is-108.jpglink
«
»
Loading…
Imprimare

Informare

Scris de ICBMV.

Subiect: Informare privind raportarea volumului de vanzari de Produse Medicinale Veterinare  a Detinatorilor de Autorizatii de Comercializare:

1-Termenele limită pentru raportarea datelor
           În conformitate cu articolul 58 alineatul (12) din Regulamentul (UE) 2019/6, toți Deținătorii de Autorizații de Comercializare trebuie să transmită volumul anual de vânzări pentru fiecare produs medicinal veterinar în Baza de Date a Produselor din Uniune (UPD).
           Termenul limită pentru transmiterea datelor volumului de vanzari pentru anul 2022 a fost stabilit pentru data de 30 iunie 2023. Avand in vedere ca la data de 01 august 2023 volumul de date privind vanzarile este inca incomplet si cu o rata scazuta de transmitere, conform recomandarilor EMA detinatorii de autorizatii de comercializare trebuie sa trimita aceste date fara intarziere in UPD. Se recomanda ca utilizatorii sa se concentreze si sa realizeze toate testele necesare in legatura cu raportarea volumului de vanzari in UE/SEE.
           Termenul limită pentru transmiterea datelor din 2023 este sfârșitul lunii februarie 2024 și va rămâne același în fiecare an. De exemplu, termenul limită pentru transmiterea datelor de vânzări pentru anul calendaristic 2024 va fi februarie 2025; pentru anul calendaristic 2025 va fi februarie 2026 și așa mai departe.
           Totodată pentru a sprijini Deținătorii de AC în transmiterea datelor, puteți accesa materialele  informative de mai jos:
•    Webinar    privind    transmiterea    datelor    privind    volumul    vânzărilor, înregistrare disponibilă aici (here).
•    Video tutorial privind modul de transmitere a volumului de Vânzări de PMV disponibil aici (here)
•    Q&A Privind datele de vânzări, disponibil aici (here)
•    Ghid de implementare UE, disponibil aici (here)

2- Transmiterea datelor privind volumul anual de vânzări pentru produse medicinale veterinare in Baza de Date a Uniunii - UPD- (https://medicines.health.europa.eu/veterinary)

Imprimare

Masuri protectie coronavirus

Scris de ICBMV.

Imprimare

Formulare

Scris de ICBMV.

Login