STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Linco-Spectin 100
Număr autorizaţie 150022
Status autorizaţie Retrasa
Data emiterii autorizaţiei 26-01-2015
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă lincomicină clorhidrat, spectinomicină sulfat
Specii ţintă păsări, porcine
Acţiune terapeutică Pui de găină, curcani - pentru terapia antimicrobiană sau antimicoplasmică împotriva microorganismelor sensibile la acțiunea antibioticelor din compoziția produsului. La broileri, pentru prevenirea (în efectivele în care diagnosticul a fost confirmat) și tratamentul bolii respiratorii cronice (BRC) asociate cu micoplasmoză și infecții coliforme, susceptibile la acțiunea acestei combinații de antibiotice. Porci - pentru tratamentul dizenteriei, enteritei bacteriene cauzate de E. Coli, Salmonella spp. sau Lawsonia Intracellularis (ileita) și artritei infecțioase cauzate de microorganisme sensibile la combinația de lincomicină și spectinomicină.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică pulbere solubilă
Prezentare flacon x 150 g; 1,5 kg
Perioada de aşteptare Carne si organe: pui de gaina si curcani - 5 zile, suine - 0 zile. Nu se va administra la păsările ce produc ouă destinate consumului uman. Animalele destinate consumului uman nu vor fi sacrificate în cursul tratamentului.
Firma producătoare / Eliberator serie PFIZER LIMITED, Marea Britanie
Detinator licenţa PFIZER ANIMAL HEALTH MA EEIG, Marea Britanie
Firma responsabilă din România ZOETIS ROMANIA SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizatie de Comercializare retrasă din 16.09.2016, la solicitarea deținătorului autorizatiei de comercializare (motive comerciale).
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
2 29-06-2016 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru o substanţă activă.
1 29-06-2016 IA/B.III.1.a.3 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru o substanţă activă.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Linco-Spectin 100 080105 27-11-2008 27-11-2013 Expirata

Login