STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Mutilan 125 mg/ml
Număr autorizaţie 150149
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 08-05-2015
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă tiamulin hidrogen fumarat
Specii ţintă păsări, porcine
Acţiune terapeutică Suine (toate categoriile) - tratamentul dizenteriei, a complexului bolilor respiratorii porcine (CBRP), al pleuropneumoniei. Pui de găină (broileri, tineret, găini ouătoare şi păsări de reproducţie) - prevenirea şi tratamentul bolilor cronice respiratorii (CRD) şi aerosaculitelor. Curci (pui de curcă şi curci de reproducţie) - prevenirea şi tratamentul sinuzitelor şi aerosaculitelor.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică soluţie orală
Prezentare flacoane x 1 litru
Perioada de aşteptare Carne: suine - 4 zile, pui - 2 zile, curci - 5 zile. Ouă: 0 zile.
Firma producătoare / Eliberator serie LABORATORIOS KARIZOO S.A., Spania
Detinator licenţa LABORATORIOS KARIZOO S.A., Spania
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
5 05-06-2020 IA/B.III.1.a.3 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
4 18-10-2018 IB/C.I.2.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, etichetării sau prospectului unui medicament generic/hibrid/biosimilar în urma evaluării aceleiaşi modificări pentru produsul de referinţă.
3 18-10-2018 IA/A.7 Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient.
2 09-10-2018 IA/B.III.1.a.3 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
1 18-04-2016 IA/A.7, IA/B.II.b.4.a, IB/B.II.e.5.d Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient; schimbarea mărimii lotului (inclusiv a intervalelor de mărime a lotului) produsului finit; schimbarea dimensiunii ambalajului produsului finit.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Mutilan 125 mg/ml 100073 06-05-2010 06-05-2015 Expirata

Login