STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Cevazuril 50 mg/ml
Număr autorizaţie 150142
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 07-05-2015
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă toltrazuril
Specii ţintă bovine, porcine
Acţiune terapeutică Purcei - pentru prevenirea semnelor clinice ale coccidiozei la purceii nou născuţi în fermele cu un istoric confirmat de coccidioza cauzată de Isospora suis. Viţei - pentru prevenirea semnelor clinice ale coccidiozei şi reducerea eliminării coccidiilor în fermele cu un istoric confirmat de coccidioza cauzată de Eimeria bovis sau Eimeria zuernii.
Grupa terapeutică Coccidiostatice
Forma farmaceutică suspensie orală
Prezentare flacon x 100 ml, 250 ml, 1 litru
Perioada de aşteptare Carne şi organe: purcei - 77 zile, viţei - 63 zile. A nu se administra la animale care produc lapte pentru consum uman.
Firma producătoare / Eliberator serie CEVA SANTE ANIMALE, Franţa
Detinator licenţa CEVA SANTE ANIMALE ROMANIA, România
Firma responsabilă din România CEVA SANTE ANIMALE ROMANIA
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
10 13-12-2023 F.I.a.1.z Modificarea producătorului unei materii prime/reactiv/ intermediar utilizat în procesul de fabricație a substanței active sau modificarea producătorului (inclusiv, acolo unde este relevant, locurile de testare a controlului calității) a substanței active, în cazul în care nu există Ph.Eur.
9 27-07-2023 F.II.b.3.h, 4 x F.II.b.5.z, F.II.b.3.f Schimbarea procesului de fabricaţie a produsului finit, inclusiv a unei substanţe intermediare utilizate în fabricarea produsului finit și modificarea testelor în process sau a limitelor aplicate în timpul fabricării produsului finit.
8 12-01-2022 3 x IA/B.II.c.1.c, IA/B.II.d.2.f, IA/B.II.d.1.h, IA/B.II.b.2.a, IA/A.4 Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor pentru un excipient; schimbarea procedurii de testare a produsului finit; schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit; schimbarea importatorului, a acordurilor privind eliberarea loturilor şi a testelor pentru controlul calităţii produsului finit și schimbarea denumirii şi/sau a adresei: producătorului substanţei active.
7 12-01-2022 II/B.I.z Substanță activă – alte variații.
6 12-01-2022 II/B.I.z Substanță activă – alte variații.
5 14-06-2018 IB/C.II.z Schimbări privind produsul medicinal veterinar – alte variații - adăugare flacon x 250 ml.
4 20-03-2018 IA/C.I.9.a, IA/C.I.9.c Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
3 03-08-2016 IB/B.I.a.2.e, IB/B.I.d.1.a Schimbări în cadrul procesului de fabricaţie al substanţei active și schimbarea perioadei de retestare, a perioadei de stocare sau a condiţiilor de stocare ale substanţei active, dacă la dosarul aprobat nu există un certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru perioada de retestare.
2 03-08-2016 IB/B.I.a.2.e, IB/B.I.b.1.z, IA/B.I.a.3.a, IA/A7 Schimbări în cadrul procesului de fabricaţie al substanţei active; schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor unei substanţe active, materii prime/substanţe intermediare/ale unui reactiv utilizat în procesul de fabricaţie a substanţei active; schimbarea mărimii lotului (inclusiv a intervalelor de mărime a lotului) de substanţă activă sau substanţă intermediară utilizată în procesul de fabricaţie a substanţei active și eliminarea locurilor de fabricaţie (inclusiv pentru o substanţă activă, intermediară sau produs finit, loc de ambalare, producător responsabil pentru eliberarea loturilor, loc de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, reactiv sau excipient.
1 18-04-2016 IA/C.I.9.b Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Cevazuril 50 mg/ml 100086 22-06-2010 22-06-2015 Expirata

Login