STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Vetmulin 100 g/kg
Număr autorizaţie 150221
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 03-06-2015
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă tiamulin hidrogen fumarat
Specii ţintă iepuri, păsări, porcine
Acţiune terapeutică Porcine - Pentru tratamentul şi prevenirea dizenteriei porcine produse de Brachyspira hyodysenteriae sensibilă la tiamulin, atunci când boala este prezentă în efectiv. Găini (pui de carne, puicuțe de înlocuire, găini ouătoare/de reproducție) - Pentru tratamentul și prevenirea bolii respiratorii cronice (BRC) și a aerosaculitei, atunci când boala este prezentă în efectiv. Curcani (pui de curcă (pui de carne și de reproducție) - pentru tratamentul și prevenirea sinuzitei infecțioase și a aerosaculitei, atunci când boala este prezentă în efectiv. Iepuri - pentru tratamentul și prevenirea enterocolitei epizootice (EEI), atunci când boala este prezentă în efectiv.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică premix pentru furaj medicamentat
Prezentare pungi x 1 kg; 5 kg; 20 kg
Perioada de aşteptare Carne şi organe: porcine - 6 zile, găini - 1 zi, curcani - 4 zile, iepuri - 0 zile. Ouă: găini - 0 zile.
Firma producătoare / Eliberator serie BIOVET JOINT STOCK CO., Bulgaria
Detinator licenţa HUVEPHARMA NV, Belgia
Firma responsabilă din România ALTIUS SA
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
8 07-12-2021 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
7 23-04-2021 IA/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii (modificarea perioadei de așteptare la porcine pentru carne și organe de la 1 zi (pentru prevenire) la 6 zile).
6 18-11-2020 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
5 05-03-2020 II/C.I.1.c Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii.
4 23-12-2019 IA/B.III.1.a.2, IA/B.III.1.a.3 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
3 29-03-2017 IA/B.III.1.a.3 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru o substanţă activă.
2 29-03-2017 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru o substanţă activă.
1 04-06-2015 II/C.I.8.a Introducerea unui nou sistem de farmacovigilență.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Vetmulin 100 g/kg 090116 04-09-2009 04-09-2014 Expirata

Login