STIRI

Detalii produs

Denumire comercială CEN-A-PEN
Număr autorizaţie 150367
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 14-08-2015
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă benzilpenicilină procainică, dihidrostreptomicină sulfat
Specii ţintă bovine, cabaline, câini, ovine, pisici, porcine
Acţiune terapeutică Bovine, ovine, suine, cabaline, câini şi pisici În tratamentul infecţiilor bacteriene, postoperatorii şi/sau secundare, ca urmare a unor infecții diverse cauzate de germeni sensibili la acțiunea substanţelor active.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică suspensie injectabilă
Prezentare flacon x 100 ml, 250 ml
Perioada de aşteptare Carne și organe: bovine, ovine, porcine - 30 zile. Lapte: bovine, ovine - 3 zile. Nu este autorizată utilizarea la caii destinați consumului uman.
Firma producătoare / Eliberator serie CENAVISA
Detinator licenţa CENAVISA
Firma responsabilă din România VETERIN DISTRIBUTION SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
7 04-07-2023 F.III.1.a.1 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană.
6 16-09-2019 IB/B.II.b.1.f, IA/B.II.b.2.a Înlocuirea sau adăugarea unei locaţii de fabricaţie pentru procesul de fabricaţie integral sau parţial al produsului finit și schimbarea adresei importatorului, a acordurilor privind eliberarea loturilor şi a testelor pentru controlul calităţii produsului finit.
5 14-06-2019 II/B.I.z Substanta activa – alte variatii.
4 11-07-2018 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru o substanţă activă.
3 21-06-2018 IA/A.4 Schimbarea denumirii şi/sau a adresei: producătorului (inclusiv, dacă este cazul, a (ale) locaţiilor de control al calităţii); sau a (ale) titularului DSSA (dosarului standard al substanţei active); sau a (ale) furnizorului substanţei active, materiei prime, reactivului sau substanţei intermediare utilizate în fabricarea substanţei active.
2 29-05-2017 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru o substanţă activă.
1 17-08-2015 IA/B.III.1.a.3 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru o substanţă activă.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Cen-A-Pen 050304 24-05-2005 24-05-2010 Expirata

Login