STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Coglavax
Număr autorizaţie 150319
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 27-07-2015
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă Clostridium perfringens alfa toxoid, Clostridium perfringens beta toxoid, Clostridium perfringens epsilon toxoid, Toxoid de Clostridium septicum, Toxoid de Clostridium novyi B (oedemantiens), Toxoid de Clostridium tetani, Anacultura de Clostridium chauvoei
Specii ţintă bovine, caprine, ovine
Acţiune terapeutică Bovine, ovine, caprine Imunoprofilaxia enterotoxiemiei provocate de Cl Perfringens tip A, B, C, D si clostridiozelor provocate de Cl Novyi B (oedematiens), Cl. Septicum, Cl. Tetani si Cl. Chauvoei.
Grupa terapeutică Produse biologice
Forma farmaceutică suspensie injectabilă
Prezentare flacon x 50, 100, 250, 500 ml
Perioada de aşteptare 0 zile.
Firma producătoare / Eliberator serie CEVA PHYLAXIA Veterinary Biologicals Co. Ltd., Ungaria
Detinator licenţa CEVA SANTE ANIMALE ROMANIA, România
Firma responsabilă din România CEVA SANTE ANIMALE ROMANIA
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
3 05-01-2021 II/B.I.a.2.c, IB/B.I.b.1.c, IB/B.I.b.1.z, IA/B.I.b.2.b, II/B.II.d.1.e, IB/B.II.d.2.d, IB/B.II.f.1.a.1 Schimbări în cadrul procesului de fabricație a substanţei active; schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor unei substanţe active, materii prime/substanţe intermediare/ale unui reactiv utilizat în procesul de fabricaţie a substanţei active; schimbarea procedurii de testare a unei substanţe active sau a unei materii prime/a unui reactiv/a unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active; schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit; schimbarea procedurii de testare a produsului finit și schimbarea termenului de valabilitate de la 24 luni la 18 luni.
2 05-10-2016 IB/B.II.b.2.a Înlocuirea sau adăugarea unei locaţii unde se desfăşoară proceduri de control/testare a loturilor.
1 26-08-2015 - Corectarea greșelii editoriale a informațiilor care trebuie înscrise în Rezumatul caracteristicilor produsului, prospect și etichetă.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Coglavax 100129 06-09-2010 06-09-2015 Expirata

Login