STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Multivit inj.
Număr autorizaţie 150460
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 06-11-2015
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă nicotinamidă, pantenol, vitamina A palmitat, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C, vitamina D3, vitamina E, vitamina B12
Specii ţintă bovine, cabaline, ovine, păsări, porcine, porumbei
Acţiune terapeutică Cabaline, mânji, bovine, viţei, miei, purcei, scroafe, pui de găină, porumbei În tratamentul deficienţelor de vitamine în cazuri de stress, afecţiunilor datorate înţărcării, rahitism, distrofie musculară, infestaţii parazitare, afecţiuni ale pielii, afecţiuni ale nervilor, anemie si in convalescenţă.
Grupa terapeutică Alte medicamente
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 100 ml
Perioada de aşteptare Carne și organe: cabaline și bovine - 222 zile, porcine - 187 zile, ovine - 166 zile. Lapte: 120 ore (5 zile). A nu se utiliza la păsările producătoare sau destinate producției de ouă pentru consum uman.
Firma producătoare / Eliberator serie DUTCH FARM INTERNATIONAL, Olanda
Detinator licenţa DUTCH FARM INTERNATIONAL, Olanda
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
2 13-04-2022 IA/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii (modificarea timpului de așteptare de la 0 zile la carne și organe pentru bovine – 222 zile, porcine – 187 zile, cabaline – 222 zile, ovine – 166 zile, pentru lapte de la 0 zile la 120 ore (5 zile), iar pentru ouă: A nu se utiliza la păsările producătoare sau destinate producției de ouă pentru consum uman.).
1 16-12-2016 4 x IA/A4, 8 x IA/A7 și 6 x II/B.I.a.1.b Schimbarea denumirii şi/sau a adresei producătorului de substanță activă; eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă și introducerea unui producător al substanţei active, pe baza unui DSSA.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Multivit inj. 060004 20-01-2006 20-01-2011 Expirata

Login