STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Dectomax 10 mg/ml
Număr autorizaţie 160211
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 01-07-2016
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă doramectină
Specii ţintă bovine, ovine, porcine
Acţiune terapeutică Bovine, ovine, suine Pentru tratamentul şi combaterea nematodozelor gastrointestinale, pulmonare, oculare, hipodermozei, infestaţiilor cu păduchi, râie şi căpuşe.
Grupa terapeutică Antiparazitare
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 50 ml, 200 ml, 500 ml
Perioada de aşteptare Carne şi organe: bovine şi ovine - 70 zile, suine - 77 zile. Lapte: nu este permis a se folosi la vacile în lactaţie ce produc lapte pentru consum uman sau la vacile gestante sau la juninci care sunt crescute pentru consumul de lapte, în termen de două luni înainte de parturiţie. Nu este permis a se folosi la oile în lactaţie ce produc lapte pentru consum uman sau la oile gestante care sunt crescute pentru producţia de lapte, în terme de 70 zile înainte de parturiţie.
Firma producătoare / Eliberator serie ZOETIS BELGIUM SA, Belgia
Detinator licenţa ZOETIS BELGIUM SA, Belgia
Firma responsabilă din România ZOETIS ROMANIA SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
10 27-02-2024 F.I.a.1.e Schimbarea producătorului unei materii prime/unui reactiv/unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active sau schimbarea producătorului substanţei active (inclusiv a locaţiilor de control al calităţii, dacă este cazul), dacă la dosarul autorizat nu este anexat un certificat de conformitate cu Farmacopeea europeană.
9 10-03-2023 F.I.d.z Schimbarea perioadei de retestare/perioada de depozitare a substanţei active în cazul în care nu există certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană care acoperă perioada de retestare în dosarul autorizat.
8 12-01-2023 F.II.d.1.z, F.II.d.2.z Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit și schimbarea procedurii de testare a produsului finit.
7 10-12-2021 IA/A.4 Schimbarea denumirii şi/sau a adresei: producătorului substanţei active.
6 13-10-2020 II/B.II.b.1.z, IA/B.II.b.2.c.2, 5 x IB/B.II.d.2.d, II/B.II.e.1.b.2 Înlocuirea unei locaţii de fabricaţie pentru procesul de fabricaţie integral sau parţial al produsului finit; schimbarea adresei importatorului, a acordurilor privind eliberarea loturilor şi a testelor pentru controlul calităţii produsului finit – adăugare Zoetis Manufacturing & Research Spain S.L.; schimbarea procedurii de testare a produsului finit și schimbarea ambalajului direct al produsului finit.
5 13-10-2020 IA/C.II.6.a Schimbări la nivelul etichetării sau a prospectului care nu au legătură cu rezumatul caracteristicilor produsului.
4 05-12-2018 IA/C.I.9.b Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF):schimbări privind informaţiile de contact ale PCF.
3 03-12-2018 IA/A.5.b Schimbarea denumirii şi/sau adresei producătorului/ importatorului produsului finit [inclusiv a (ale) locaţiilor de eliberare a loturilor sau de control al calităţii]: activităţile pentru care producătorul/importatorul este responsabil nu includ eliberarea loturilor.
2 13-11-2017 IA/A.5.b Modificarea locului de fabricație pentru produsul finit, ambalare.
1 05-10-2016 IA/C.I.9.a Modificarea persoanei calificate în materie de farmacovigilenţă şi/sau a datelor de contact ale acesteia şi/sau a procedurii de rezervă.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Dectomax 10 mg/ml 130183 22-10-2013 18-06-2017 Anulata

Login