STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Kelaprofen 100 mg/ml
Număr autorizaţie 160326
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 04-10-2016
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă ketoprofen
Specii ţintă bovine, cabaline, porcine
Acţiune terapeutică Cabaline - ameliorarea inflamatiei si durerii asociate cu tulburari musculoscheletale, ameliorarea durerii viscerale asociate cu colicile. Bovine - tratamentul de sustinere al parezei post-partum, reducerea pirexiei si detresei, imbunatatirea ratei de recuperare in mastita clinica acuta, reducerea edemului ugerului, asociat cu fatarea. Suine - reducerea pirexiei şi frecventei respiratorii ridicate, tratament de sustinere in sindromul de mastita-metrita-agalaxie.
Grupa terapeutică Alte medicamente
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 50, 100, 250 ml
Perioada de aşteptare Carne si organe: bovine - 1 zi (i.v.) şi 2 zile (i.m.), cabaline - 1 zi, porcine - 2 zile. Lapte: bovine - 0 ore, cabaline - nu este autorizată utilizarea la animale în lactaţie care produc lapte pentru consum uman.
Firma producătoare / Eliberator serie KELA N.V., Belgia
Detinator licenţa KELA N.V., Belgia
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
8 10-03-2022 IA/B.III.1.a.2, IB/B.II.d.1.h Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă active și schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit.
7 27-05-2021 II/C.I.2.b Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, etichetării sau prospectului unui medicament generic/hibrid/ biosimilar în urma evaluării aceleiaşi modificări pentru produsul de referinţă.
6 09-09-2019 IA/C.I.9.a Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
5 11-07-2019 II/B.II.d.1.e Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit.
4 12-03-2019 IA/A.7, IA/B.II.d.2.d, 2 x IA/B.III.1.a.2 Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient, schimbarea procedurii de testare a produsului finit și prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
3 01-02-2018 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
2 01-02-2018 2 x IA/B.III.1.a.3 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
1 01-02-2018 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Kelaprofen 100 mg/ml 120035 08-02-2012 08-02-2017 Anulata

Login