STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Nafpenzal DC
Număr autorizaţie 160341
Status autorizaţie Retrasa
Data emiterii autorizaţiei 24-10-2016
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă benzilpenicilină procainică, dihidrostreptomicină sulfat, nafcilină sodică
Specii ţintă bovine, caprine, ovine
Acţiune terapeutică Bovine (vaci), ovine (oi), caprine (capre) aflate în perioada de repaus mamar În tratamentul infecţiilor subclinice si prevenirea mastitelor cauzate de bacterii sensibile la penicilina, nafcilina sau streptomicina.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică suspensie pentru administrare intramamară
Prezentare seringa x 3 g
Perioada de aşteptare Carne si organe: bovine - 14 zile, ovine şi caprine - 21 zile. Lapte: bovine - 3 mulsori după fătare. Dacă sunt animale care fată mai devreme: 42 zile plus 3 mulsori. Lapte: ovine - 6 zile. Dacă sunt animale care fată mai devreme: 85 zile plus 6 zile. Lapte: caprine - 6 zile. Dacă sunt animale care fată mai devreme: 61 zile plus 6 zile.
Firma producătoare / Eliberator serie INTERVET INTERNATIONAL BV, Țările de Jos
Detinator licenţa INTERVET INTERNATIONAL BV, Țările de Jos
Firma responsabilă din România INTERVET ROMANIA SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizatie de comercializare retrasa din 29.03.2024, la solicitarea detinătorului.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
7 24-02-2022 IA/B.II.d.2.z Schimbarea procedurii de testare a produsului finit.
6 28-01-2022 II/B.I.a.1.b Schimbarea producătorului unei materii prime/unui reactiv/unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active sau schimbarea producătorului substanţei active.
5 10-01-2022 IB/B.II.b.5.z Schimbare a testelor de control intermediar sau a limitelor aplicate în timpul fabricației produsului finit.
4 10-01-2022 II/B.I.a.1.b Schimbarea producătorului unei materii prime/unui reactiv/unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active sau schimbarea producătorului substanţei active.
3 04-11-2019 IB/B.II.b.1.f, IB/B.II.b.3.a Înlocuirea sau adăugarea unei locaţii de fabricaţie pentru procesul de fabricaţie integral sau parţial al produsului finit și schimbarea procesului de fabricaţie a produsului finit, inclusiv a unei substanţe intermediare utilizate în fabricarea produsului finit.
2 06-10-2017 IA/B.II.b.3.a Schimbarea procesului de fabricaţie a produsului finit, inclusiv a unei substanţe intermediare utilizate în fabricarea produsului finit: Schimbare minoră a procesului de fabricaţie.
1 30-05-2017 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană pentru o substanţă activă.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Nafpenzal DC 100108 20-08-2010 20-08-2015 Expirata

Login