STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Prosolvin
Număr autorizaţie 160347
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 01-11-2016
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă luprostiol
Specii ţintă bovine, cabaline, ovine, porcine
Acţiune terapeutică Vaci, juninci, oi, scroafe și iepe În reproducerea controlată, în sincronizarea estrului la vaci, oi și iepe, în tratamentul celui de-al doilea val de călduri la 20 zile post-partum la iepe, în tratamentul corpului galben persistent la vaci și iepe; în tratamentul endometritei și al piometrului la vaci, în inducerea avortului la bovine, inducerea parturiției la scroafe.
Grupa terapeutică Hormonale
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 2 ml, 10 ml, 20 ml
Perioada de aşteptare Carne: 0 zile. Lapte: 0 zile.
Firma producătoare / Eliberator serie INTERVET INTERNATIONAL GmbH, Germania
Detinator licenţa VIRBAC S.A., Franţa
Firma responsabilă din România ALTIUS SA
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
5 04-03-2020 IA/C.I.9.b Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
4 25-03-2019 IA/B.II.d.1.a, 2 x IB/B.II.d.1.d Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit.
3 04-02-2019 IA/B.I.b.1.b, IA/B.I.b.1.c, IA/B.I.b.1.d, IB/B.I.d.1.a.4, IA/B.I.d.1.b.1 Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor unei substanţe active și schimbarea perioadei de retestare/stocare sau a condiţiilor de stocare a substanţei active, în lipsa unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană care să vizeze perioada de retestare în dosarul autorizat.
2 07-11-2016 II/B.I.a.1.g Introducerea unui nou producător al substanţei active fără DSSA şi care necesită actualizarea semnificativă a secţiunii din dosar referitoare la substanţa activă respectivă.
1 07-11-2016 IB/B.II.b.3.z Schimbarea procesului de fabricaţie a produsului finit, inclusiv a unei substanţe intermediare utilizate în fabricarea produsului finit.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Prosolvin 110114 15-06-2011 10-08-2011 Expirata

Login