STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Borgal 24%
Număr autorizaţie 160375
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 11-11-2016
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă trimetoprim, sulfadoxină
Specii ţintă bovine, cabaline, ovine, porcine
Acţiune terapeutică Cabaline, bovine, porcine, ovine În tratamentul unor afecțiuni determinate de microorganisme sensibile la acțiunea substanțelor active.
Grupa terapeutică Chimioterapice
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 50 ml, 100 ml
Perioada de aşteptare Carne şi organe: bovine - 9 zile, ovine - 14 zile, porcine - 8 zile, cabaline - 10 zile. Lapte: bovine - 6 mulsori, ovine - 9 mulsori.
Firma producătoare / Eliberator serie INTERVET INTERNATIONAL GmbH, Germania
Detinator licenţa VIRBAC S.A., Franţa
Firma responsabilă din România ALTIUS SA
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
9 08-08-2023 F.III.1.a.1 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană.
8 27-04-2023 F.I.a.1.z Schimbarea producătorului unei materii prime/unui reactiv/unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active sau schimbarea producătorului substanţei active.
7 22-10-2021 IB/B.I.a.2.e, IA/A.7, 2 x IA/A.4 Schimbări în cadrul procesului de fabricație a substanței active; eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient și schimbarea denumirii și/sau adresei producătorului/ importatorului produsului finit.
6 27-10-2020 IB/B.II.b.4.a Schimbarea mărimii lotului (inclusiv a intervalelor de mărime a lotului) produsului finit.
5 04-03-2020 IA/C.I.9.b Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
4 07-01-2020 IA/A.7 Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient.
3 18-11-2019 IB/B.I.a.1.z, IB/B.I.a.2.e, IA/B.I.b.1.b Schimbarea producătorului unei materii prime/unui reactiv/unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active sau schimbarea producătorului substanţei active, schimbări în cadrul procesului de fabricaţie a substanţei active și schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor unei substanţe active, materii prime/substanţe intermediare/ale unui reactiv utilizat în procesul de fabricaţie a substanţei active.
2 16-12-2016 II/B.I.a.1.b Introducerea unui producător al substanţei active, pe baza unui DSSA.
1 15-11-2016 IB/B.II.b.4.a, IB/B.II.b.3.a, IA/B.II.d.1.d, IA/B.II.d.1.c, IB/B.II.d.1.d, IB/B.II.d.1.c, IA/B.II.d. Schimbarea mărimii lotului (inclusiv a intervalelor de mărime a lotului) produsului finit; schimbarea procesului de fabricaţie a produsului finit, inclusiv a unei substanţe intermediare utilizate în fabricarea produsului finit; schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit și schimbarea procedurii de testare a produsului finit.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Borgal 24% 110116 15-06-2011 10-06-2014 Expirata

Login