STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Florfenikel 300 mg/ml
Număr autorizaţie 170017
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 19-01-2017
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă florfenicol
Specii ţintă bovine, porcine
Acţiune terapeutică Suine - tratament în focarele de boli respiratorii acute cauzate de tulpini sensibile la florfenicol. Bovine - tratamentul infecţiilor aparatului respirator produse de tulpini de Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida and Histophilus somni sensibile la florfenicol.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 100 ml, 250 ml
Perioada de aşteptare Carne si organe: porcine - 18 zile, bovine - 34 zile. Lapte: nu este autorizată utilizarea la animale care produc lapte pentru consum uman.
Firma producătoare / Eliberator serie SP VETERINARIA S.A., Spania
Detinator licenţa KELA LABORATORIA N.V., Belgia
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
7 16-04-2024 C.4 Modificări ale părții din dosar referitoare la siguranță, eficacitate și farmacovigilență.
6 12-07-2023 C.2 Modificări ale părții din dosar referitoare la siguranța, eficacitate și farmacovigilența: modificari în Rezumatul caracteristicilor produsului (RCP), etichetare si prospect, destinate să pună în aplicare rezultatul unei proceduri de sesizare a interesului Uniunii în conformitate cu articolul 83 din Regulamentul (UE) 2019/6.
5 21-03-2022 IB/B.II.d.1.h Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit.
4 09-10-2019 IA/A.7, IB/B.I.a.1.z, IB/B.I.a.2.z, IB/B.I.d.1.a.4 Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient; Schimbarea producătorului unei materii prime/unui reactiv/unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active sau schimbarea producătorului substanţei active; schimbări în cadrul procesului de fabricaţie a substanţei active și schimbarea perioadei de retestare/stocare sau a condițiilor de stocare a substanței active, în lipsa unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană care să vizeze perioada de retestare în dosarul autorizat.
3 09-09-2019 IA/C.I.9.a Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
2 30-07-2019 IB/B.II.f.1.b.1 Modificarea perioadei de valabilitate a produsului de la 2 ani la 3 ani (pentru produsul ambalat în flacoane din sticlă incoloră).
1 18-05-2018 II/B.I.a.1.b Introducerea unui producător al substanţei active, pe baza unui DSSA.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Florfenikel 300 mg/ml 120132 09-04-2012 09-04-2017 Anulata

Login