STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Enrotron 50 mg/ml
Număr autorizaţie 170114
Status autorizaţie Retrasa
Data emiterii autorizaţiei 08-05-2017
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă enrofloxacină
Specii ţintă bovine, câini, pisici, porcine
Acţiune terapeutică Bovine, porcine, câini, pisici Bovine - boli ale tractului digestiv şi respirator de origine bacteriană sau micoplasmică, infecţiile bacteriene secundare ulterioare virozelor atunci când experienţa clinică indică enrofloxacina ca şi antibiotic de elecţie. Porcine - boli ale tractului digestiv şi respirator de origine bacteriană sau micoplasmică, şi a bolilor multifactoriale ca rinita atrofică şi pneumonia enzootică atunci când experienţa clinică indică enrofloxacina ca şi antibiotic de elecţie. Câini, pisici - în tratamentul infecţiilor bacteriene ale tractului digestiv, respirator şi urogenital, a pielii, infecţiilor secundare rănilor şi otitei externe atunci când experienţa clinică indică enrofloxacina ca şi antibiotic de elecţie.
Grupa terapeutică Chimioterapice
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 100 ml.
Perioada de aşteptare Câini şi pisici - nu este cazul. Carne şi organe: bovine - 5 zile (adm. iv) şi 12 zile (adm. sc), porci - 13 zile. A nu se utiliza la animalele care produc lapte pentru consum uman.
Firma producătoare / Eliberator serie aniMedica GmbH, Germania
Detinator licenţa FORTE HEALTHCARE LIMITED, Irlanda
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP. Autorizatie de Comercializare retrasă din 18.03.2019, la solicitarea deținătorului autorizatiei de comercializare.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
3 14-03-2018 IA/B.II.b.1.a Înlocuirea sau adăugarea unei locaţii de fabricaţie pentru procesul de fabricaţie integral sau parţial al produsului finit.
2 14-03-2018 2 x IA/A.7, IB/B.III.1.a.5 Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient și prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
1 14-03-2018 2 x IA/B.II.b.1.a, IB/B.II.b.1.f, IA/B.II.b.2.a Înlocuirea sau adăugarea unei locaţii de fabricaţie pentru procesul de fabricaţie integral sau parţial al produsului finit și schimbarea importatorului, a acordurilor privind eliberarea loturilor şi a testelor pentru controlul calităţii produsului finit.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Enrotron 50 mg/ml 120045 13-02-2012 13-02-2017 Expirata

Login