STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Progressis
Număr autorizaţie 170155
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 09-08-2017
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă V PRRS tulpina P 120
Specii ţintă porcine
Acţiune terapeutică Suine (scroafe şi scrofiţe) Imunoprofilaxia Sindromului respirator şi reproductiv.
Grupa terapeutică Produse biologice
Forma farmaceutică emulsie injectabilă
Prezentare flacon x 5 doze/10 ml; 10 doze / 20 ml; 25 doze/50 ml; 50 doze/100 ml
Perioada de aşteptare 0 zile.
Firma producătoare / Eliberator serie CEVA PHYLAXIA Veterinary Biologicals Co. Ltd., Ungaria
Detinator licenţa CEVA SANTE ANIMALE ROMANIA, România
Firma responsabilă din România CEVA SANTE ANIMALE ROMANIA
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizaţie de Comercializare emisă în urma unui transfer de autorizaţie.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
8 16-05-2023 B.3.a Eliminarea unui loc de fabricație pentru o substanță activă, o substanță intermediară sau produs finit, loc de ambalare sau producător responsabil pentru eliberarea seriei din BOEHRINGER INGELHEIM ANIMAL HEALTH – Franța în CEVA PHYLAXIA VETERINARY BIOLOGICALS – Ungaria.
7 04-08-2021 IA/A.5.a, IA/A.4 Schimbarea denumirii și/sau adresei producătorului/ importatorului produsului finit, inclusive locul de eliberare a loturilor din MERIAL în BOEHRINGER INGELHEIM ANIMAL HEALTH – Franța și schimbarea denumirii şi/sau adresei producătorului (inclusiv centrele aferente de control al calităţii, după caz) sau furnizorului substanţei active, materiei prime, reactivului sau substanţei intermediare.
6 17-03-2021 IA/B.II.e.6.b, IB/B.II.e.6.z Modificarea oricarei parti a materialului de ambalare (primara) care nu se afla in contact cu produsul finit.
5 15-05-2020 2 x II/B.I.a.1.e, II/B.II.b.1.c, II/B.II.b.2.b, II/B.II.e.1.a.3 Schimbarea producătorului unei materii prime/unui reactiv/unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active sau schimbarea producătorului substanţei active; adăugarea unei locaţii de fabricaţie pentru procesul de fabricaţie integral sau parţial al produsului finit și schimbarea adresei importatorului, a acordurilor privind eliberarea loturilor şi a testelor pentru controlul calităţii produsului finit – CEVA PHYLAXIA VETERINARY BIOLOGICALS – Ungaria și schimbarea ambalajului direct al produsului finit – adăugare flacon de sticlă de 10 ml, 20 ml, 50 ml și flacon x 50 doze / flacon cu 100 ml.
4 23-04-2019 IB/B.II.b.3.z Schimbarea procesului de fabricaţie a produsului finit, inclusiv a unei substanţe intermediare utilizate în fabricarea produsului finit.
3 10-01-2019 IB/B.I.a.2.a, IB/B.II.b.3.a Schimbări în cadrul procesului de fabricaţie a substanţei active și schimbarea procesului de fabricaţie a produsului finit, inclusiv a unei substanţe intermediare utilizate în fabricarea produsului finit.
2 11-12-2017 IB/B.I.b.2.c Schimbarea procedurii de testare a unei substanţe active sau a unei materii prime/a unui reactiv/a unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active.
1 25-08-2017 IA/C.II.6.a Schimbări la nivelul etichetării sau a prospectului care nu au legătură cu rezumatul caracteristicilor produsului. a) Informaţii administrative privind reprezentantul titularului - eliminare VETECO INTERSERVICES SRL.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Progressis 150325 29-07-2015 31-12-9999 Anulata

Login