STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Porcilis M Hyo ID Once
Număr autorizaţie 170174
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 22-08-2017
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă Mycoplasma hyopneumoniae-tulpina 11
Specii ţintă porcine
Acţiune terapeutică Suine (porci destinati ingrasarii) Pentru imunizarea activa pentru reducerea leziunilor pulmonare a scaderii zilnice in greutate in perioada de finisare cauzate de infectia cu Mycoplasma hyopneumoniae.
Grupa terapeutică Produse biologice
Forma farmaceutică emulsie injectabilă
Prezentare flacoane x 5 ml, 10 ml, 20 ml (25, 50, 100 doze)
Perioada de aşteptare 0 zile.
Firma producătoare / Eliberator serie INTERVET INTERNATIONAL BV, Țările de Jos
Detinator licenţa INTERVET INTERNATIONAL BV, Țările de Jos
Firma responsabilă din România INTERVET ROMANIA SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
8 16-01-2024 F.II.a.3.b.2 Modificări ale compoziției (excipienților) produsului finit.
7 09-11-2023 F.II.e.2.z Schimbarea parametrilor de specificație și/sau a limitelor ambalajului primar al produsului finit.
6 04-10-2023 F.I.a.1.d, F.I.a.3.b, F.I.a.2.b, F.I.b.2.z, F.II.d.2.z Schimbarea producătorului unei materii prime/unui reactiv/unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active sau schimbarea producătorului substanţei active; modificarea dimensiunii lotului (inclusiv intervalele de mărime a lotului) de substanță activă sau produs intermediar utilizat în procesul de fabricație a substanței active; modificări în procesul de fabricație a substanței active; schimbarea procedurii de testare a substanței active și modificare substanțială sau înlocuirea unei metode de testare biologică/imunologică/imunochimică sau a unei metode care utilizează un reactiv biologic sau înlocuirea unui preparat biologic de referință care nu este acoperit de un protocol aprobat.
5 16-03-2023 G.I.4 Schimbări privind siguranța, eficacitatea și farmacovigilența - modificări în Rezumatul Caracteristicilor produsului, etichetare sau prospect din cauza noilor date de calitate, preclinice, clinice sau de farmacovigilență.
4 07-10-2021 II/C.I.4 Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, etichetării sau prospectului în urma unor date noi în materie de calitate, teste preclinice, teste clinice sau farmacovigilenţă.
3 30-09-2020 IA/A.4 Schimbarea denumirii şi/sau a adresei producătorului substanţei active.
2 05-07-2019 IA/C.I.9.d Modificarea sau modificările unui sistem de farmacovigilenţă existent, astfel cum sunt descrise în descrierea detaliată a sistemului de farmacovigilenţă (DDSF).
1 23-08-2017 IA/C.I.9.d Modificarea sau modificările unei DDSF în urma evaluării acesteia în raport cu un alt medicament al aceluiaşi titular de autorizaţie de introducere pe piaţă.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Porcilis M Hyo ID Once 120146 23-04-2012 23-04-2017 Expirata

Login