STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Dinolytic
Număr autorizaţie 170242
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 17-10-2017
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă dinoprost trometamin
Specii ţintă bovine, cabaline, porcine
Acţiune terapeutică Bovine (vaci, juninci), cabaline (iepe), porcine (scroafe) Este indicat pentru reglarea ciclului sexual, datorită efectului luteolitic. Pentru controlul montei la vacile cu perioadă estrală normală: sincronizarea estrului; sincronizarea ovulaţiei în combinaţie cu GnRH sau analogii GnRH ca parte a protocoalelor de însămânţare artificială.
Grupa terapeutică Hormonale
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 10 ml, 30 ml
Perioada de aşteptare Carne și organe: bovine - 2 zile, cabaline și porcine - 24 ore. Lapte: 0 ore. Nu este autorizată utilizarea la cabalinele destinate consumului uman.
Firma producătoare / Eliberator serie ZOETIS BELGIUM SA, Belgia
Detinator licenţa ZOETIS BELGIUM SA, Belgia
Firma responsabilă din România ZOETIS ROMANIA SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizaţie de Comercializare emisă în urma unui transfer de autorizaţie.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
8 14-11-2023 F.III.1.a.1 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană.
7 20-10-2023 F.II.b.1.z, F.II.b.2.b.z, 2 x F.II.e.4.b, 3 x F.II.d.2.b Adăugarea unui loc de producție pentru o parte sau pentru tot procesul de fabricație al produsului finit și a unui producător responsabil pentru eliberarea seriei – ZOETIS MANUFACTURING & RESEARCH SPAIN S.L. – Spania; schimbarea formei sau dimensunilor containerului sau a inchiderii (ambalaj primar) și modificarea procedurii de testare a produsului finit.
6 11-11-2022 F.II.e.4.b Modificarea formei sau dimensiunilor recipientului sau închiderii (ambalare primară).
5 08-02-2021 IB/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii (modificarea perioadei de așteptare pentru bovine la carne și organe de la 24 ore la 2 zile).
4 29-09-2020 IB/B.I.d.1.a.4, IB/B.III.1.a.1 Schimbarea perioadei de retestare/stocare sau a condițiilor de stocare a substanței active, în lipsa unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană care să vizeze perioada de retestare în dosarul autorizat și prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activă.
3 13-01-2020 II/B.II.e.1.a.3, IB/B.II.e.4.c Schimbarea ambalajului direct al produsului finit și schimbarea formei sau dimensiunilor recipientului sau a sistemului de închidere (ambalajul direct).
2 30-08-2018 3 x IA/B.II.d.1.a, IB/B.II.d.1.c, IA/B.II.d.1.c Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit. Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit.
1 30-08-2018 IA/A.7 Eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient - eliminare PFIZER MANUFACTURING BELGIUM NV.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Dinolytic 160380 14-11-2016 31-12-9999 Anulata

Login