STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Tylmasin 200 mg/ml
Număr autorizaţie 180087
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 11-06-2018
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă tilozină
Specii ţintă bovine, caprine, ovine, porcine
Acţiune terapeutică Bovine, ovine, caprine, porcine Bovine - tratamentul iinfecţiilor respiratorii, metritelor, mastitelor şi necrobacilozei interdigitale. Viţei - tratamentul infecţiilor respiratorii şi necrobacilozei. Porcine - tratamentul pneumoniei enzootice, al enteritei hemoragice, erizipelului, metritelor şi artritei. Ovine şi caprine - tratamentul infecţiilor respiratorii, metritelor şi mastitelor.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 50, 100, 250 ml
Perioada de aşteptare Carne şi organe: bovine - 28 zile, ovine şi caprine - 42 zile, porcine - 16 zile. Lapte: bovine - 108 ore, ovine şi caprine - 108 ore.
Firma producătoare / Eliberator serie BIOVET JOINT STOCK CO., Bulgaria
Detinator licenţa BIOVET JOINT STOCK CO., Bulgaria
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin DCP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
4 22-12-2020 IA/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii (modificarea perioadei de așteptare pentru porcine: carne si organe de la 14 zile la 16 zile).
3 27-01-2020 IA/C.I.1.a Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, ale etichetării sau prospectului în vederea punerii în aplicare a rezultatului procedurii de sesizare a Uniunii.
2 29-10-2019 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
1 28-01-2019 IA/B.III.1.a.2 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Tylmasin 200 mg/ml 130039 26-02-2013 26-02-2018 Expirata

Login