STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Advantix soluţie spot-on pentru câini cu greutatea de peste 40 kg până la 60 kg
Număr autorizaţie 180098
Status autorizaţie Expirata
Data emiterii autorizaţiei 22-06-2018
Autorizaţie validă pâna la 22-06-2023
Substanţa activă imidacloprid, permetrin
Specii ţintă câini
Acţiune terapeutică Câini (peste 40 kg până la 60 kg) În prevenirea şi tratamentul infestării cu purici. Pentru tratamentul infestaţiilor cu păduchi malofagi (Trichodectes canis). Produsul prezintă activitate acaricidă și repelentă (de îndepărtare) împotriva infestațiilor cu căpuşe. Reducerea riscului de infecție cu Leishmania infantum datorat transmiterii prin intermediul flebotomilor.
Grupa terapeutică Antiparazitare
Forma farmaceutică soluţie spot on
Prezentare blistere x 1; 2; 3; 4; 6; 24 pipete x 6 ml
Perioada de aşteptare Nu este cazul.
Firma producătoare / Eliberator serie KVP, Pharma- und Veterinar-Produkte GmbH, Germania
Detinator licenţa BAYER ANIMAL HEALTH GmbH, Germania
Firma responsabilă din România TAGIRI CONSULTING SRL
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Fara prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
6 21-03-2023 F.I.d.1.c Schimbarea perioadei de retestare/perioada de depozitare a substanţei active în cazul în care nu există certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană care acoperă perioada de retestare în dosarul autorizat.
5 11-07-2022 IA/A7, IB/B.I.a.2.e, IA/B.I.b.1.b, IA/B.I.b.1.c, IA/B.I.b.1.d, IB/B.I.b.1.z, IA/B.I.b.2.a Eliminarea unui loc de producție pentru substanța activă; schimbări în cadrul procesului de fabricație a substanței active; schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor unei substanţe active, materii prime/substanţe intermediare/ale unui reactiv utilizat în procesul de fabricaţie a substanţei active și schimbarea procedurii de testare a unei substanţe active sau a unei materii prime/a unui reactiv/a unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active.
4 06-07-2021 IB/C.I.6.b Adăugarea unei indicații terapeutice – reducerea riscului de infecție cu Leishmania infantum datorat transmiterii prin intermediul flebotomilor.
3 24-06-2020 IA/C.II.6.a Schimbări la nivelul etichetării sau a prospectului care nu au legătură cu rezumatul caracteristicilor produsului – eliminarea reprezentantului local Bayer SRL.
2 10-06-2020 IA/B.II.d.1.a, IA/B.II.d.2.a Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor produsului finit și schimbarea procedurii de testare a produsului finit.
1 27-02-2020 IA/B.I.b.1.b, 2 x IA/B.I.b.2.a Schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor unei substanţe active, materii prime/substanţe intermediare/ale unui reactiv utilizat în procesul de fabricaţie a substanţei active și schimbarea procedurii de testare a unei substanţe active sau a unei materii prime/a unui reactiv/a unei substanţe intermediare utilizate în procesul de fabricaţie a substanţei active.
Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Advantix soluţie spot-on pentru câini cu greutatea de peste 40 kg până la 60 kg 230108 21-06-2023 31-12-9999 Valida

Login