STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Florcrid inj.
Număr autorizaţie 190035
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 21-02-2019
Autorizaţie validă pâna la nelimitata
Substanţa activă florfenicol
Specii ţintă bovine, porcine
Acţiune terapeutică Bovine: tratamentul preventiv (in efectivele in care diagnosticul a fost confirmat) si curativ al infectiilor aparatului respirator produse de Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida si Histophilus somni. Porcine: tratamentul infectiilor respiratorii acute produse de Actinobacillus pleuropneumoniae si Pasteurella multocida.
Grupa terapeutică Antibiotice
Forma farmaceutică soluţie injectabilă
Prezentare flacon x 50, 100, 250, 500 ml
Perioada de aşteptare Bovine (carne si organe): 30 zile (administrare intramusculara) 44 zile ( administrare subcutanata). Porcine (carne si organe): 18 zile Nu este autorizata utilizarea produsului la animalele care produc lapte pentru consum uman.
Firma producătoare / Eliberator serie CRIDA PHARM S.R.L., România
Detinator licenţa CRIDA PHARM S.R.L., România
Firma responsabilă din România CRIDA PHARM S.R.L.
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
2 22-06-2023 C.2 Modificări ale părții din dosar referitoare la siguranța, eficacitate și farmacovigilența: modificari în Rezumatul caracteristicilor produsului (RCP), etichetare si prospect, destinate să pună în aplicare rezultatul unei proceduri de sesizare a interesului Uniunii în conformitate cu articolul 83 din Regulamentul (UE) 2019/6.
1 22-02-2019 II/B.I.a.1.b, IA/A.7 Introducerea unui producător al substanţei active, pe baza unui DSSA și eliminarea locaţiilor de producţie pentru o substanţă activă, o substanţă intermediară sau un produs finit, a locaţiei de ambalare, a producătorului responsabil pentru eliberarea loturilor, a locaţiei de control al loturilor sau a furnizorului unei materii prime, a unui reactiv sau a unui excipient.


II. Variatii care nu necesita evaluare (VNRA):

Aceasta sectiune (VNRA/VRA) este momentan in faza de proiectare si constructie, motiv pentru care va rugam sa revizitati pagina mai tarziu prin reincarcarea paginii de browser (Refresh - F5)!

Istoric autorizaţii
Denumire comercială Număr autorizaţie Data emiterii autorizaţiei Autorizaţie validă pâna la Status autorizaţie
Florcrid inj. 130122 12-07-2013 12-07-2018 Expirata

Login