STIRI

Detalii produs

Denumire comercială Milpro 4 mg/10 mg
Număr autorizaţie 200172
Status autorizaţie Valida
Data emiterii autorizaţiei 23-10-2020
Autorizaţie validă pâna la 23-10-2025
Substanţa activă praziquantel, milbemicin oxime
Specii ţintă pisici
Acţiune terapeutică Pisici (pisici de talie mică și pisicuțe) În tratamentul infestărilor mixte cu cestode imature și adulte (viermi plați) şi nematode adulte (viermi cilindrici). Produsul poate fi utilizat de asemenea pentru prevenirea filariozei cardiace (Dirofilaria immitis), în cazul în care este indicat, concomitent, şi un tratament împotriva cestodelor.
Grupa terapeutică Antiparazitare
Forma farmaceutică comprimate filmate
Prezentare blister x 2 cpr.
Perioada de aşteptare Nu este cazul.
Firma producătoare / Eliberator serie VIRBAC S.A., Franţa
Detinator licenţa VIRBAC S.A., Franţa
Firma responsabilă din România _N/A
Copie prospect aprobat click aici pentru a vizualiza prospectul
Copie Autorizaţie Comercializare
Observaţii Autorizat prin MRP.
Mod eliberare Cu prescripţie
Modificari autorizaţie

I. Variatii care necesita evaluare (VRA):

Nr. variaţie Data Tip variaţie Descriere
6 25-01-2023 F.II.c.1.z, F.II.c.4.z Modificări de calitate - produs finit - controlul excipienților - modificarea parametrilor de specificație și/sau a limitelor unui excipient și modificarea sintezei sau recuperarea unui excipient non-farmacopeic (atunci când este descris în dosar) sau a unui nou excipient.
5 21-03-2022 IA/B.II.b.3.a Schimbări în procesul de fabricaţie a produsului finit.
4 25-01-2022 IA/B.II.d.2.a, IA/B.II.e.2.c Schimbarea procedurii de testare a produsului finit și schimbarea parametrilor de specificaţie şi/sau a limitelor ambalajului direct al produsului finit.
3 22-10-2021 IA/C.I.3.z Modificarea sau modificările rezumatului caracteristicilor produsului, etichetării sau prospectului medicamentelor de uz uman în vederea punerii în aplicare a rezultatului unei proceduri privind rapoartele periodice actualizate privind siguranţa (PSUR) sau studiile de siguranţă post-autorizare (PASS) sau rezultatul evaluării efectuate de către autoritatea competentă în temeiul articolelor 45 sau 46 din Regulamentul nr. 1901/2006.
2 06-10-2021 2 x IA/B.III.1.a.2, IA/B.III.1.a.1 Prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activa.
1 26-10-2020 IB/B.I.d.1.a.4, IA/B.III.1.a.1, IA/B.III.1.a.2, IA/B.III.1.a.3 Schimbarea perioadei de retestare/stocare sau a condițiilor de stocare a substanței active, în lipsa unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană care să vizeze perioada de retestare în dosarul autorizat și prezentarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană nou sau actualizat sau eliminarea unui certificat de conformitate cu Farmacopeea Europeană: pentru o substanţă activă.

Login